Zašto je Jelena Karleuša ponudila pomoć Saši Popoviću? Čula je za njegovo stanje, a onda...
Foto: © ATA Images, Ana Paunković

neverovatno

Zašto je Jelena Karleuša ponudila pomoć Saši Popoviću? Čula je za njegovo stanje, a onda...

Ona i Popović nisu ostali u sjajnim odnosima ali...

Objavljeno: 16:45h

Prvog dana snimanja nove sezone "Zvezde Granda" odjeknula je vest da će zbog zdravstvenih problema Saša Popović proputiti uvodne emisije.

Tim povodom oglasila se i pop zvezda Jelena Karleuša koja je do pre dve sezone bila članica žirija.

Ona i Popović nisu ostali u sjajnim odnosima ali uprkos nesuglasicama Karleuša je pokazala svoju veličinu i otkrila da je u kontaktu sa njegovom suprugom, Suzanom Jovanović.

U kontaktu je sa Suzanom
U kontaktu je sa Suzanomfoto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbije" na Kurir Tv.

Ona i Popović nisu ostali u sjajnim odnosima
Ona i Popović nisu ostali u sjajnim odnosimafoto: Tamara Trajković

Podsetimo, danas 16. septembra je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Tom prilikom se Đorđe David obratio okupljenim medijima, pa se osvrnuo i na spekulacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića.

- Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije odradio, spakovao je sve emisije, tako da očekujem da se, kakvu mi informaciju imamo, vrlo brzo pojavi - istakao je.

Bonus video:

00:13

Ceca ziri i u novoj sezoni emisije Zvezde Granda

(Espreso / Telegraf/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.